دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود

 سردار نقدی: از بهزاد نبوی شکایت می کنم

بدنبال طرح اتهامی عضو سازمان منحله مجاهدین انقلاب سلامی مبنی بر وجود جاسوس در میان نزدیکان سردار نقدی، این فرمانده نظامی اعلام نمود که در دادگاه از نبوی شکایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ گفتگوی اخیر بهزاد نبوی عضو بلند پایه سازمان منحله مجاهدین انقلاب اسلامی با وبسایت الف سروصدای زیادی در محافل سیاسی ایجاد نموده است. اظهارات بحث برانگیز نبوی در زمینه مقابله با پروژه نفوذ که شخص وی و همفکرانش مصداق این مقوله به حساب می آینده با واکنش سردار نقدی مواجه شده است.

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب در این گفتگو با اشاره به خطر وجود جریان نفوذ در سطوح مختلف نظام تصريح كرده بود: «من معتقد هستم که در کشور کارهایی می شود که نمی توان آن ها را به اصلاح طلبان و اصولگرایان نسبت داد یا حتی ناشی از تند روی دانست. مثلا در دفتر سردار نقدی دو جاسوس اسرائیل شناسایی شد که در زندان با برخی زندانیان سیاسی هم بند بودند، که یکی از آنها اعدام شد. اینها در رده های پایین است. و من نگران رده های بالاترهستم. بطور مثال در ماجرای بمب گذاری پاریس در محل مراسم مجاهدین خلق، درست زمانی این اتفاق رخداد که آقای روحانی برای اعلام حسن نیت به اروپا سفر کرده است . موضوع نفوذ بسیار مهم و جدی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.»

 

بیان این اتهام بلافاصله با واکنش سردار نقدی همراه بوده است. معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با فارس گفت: هجویات فردی که نام بردید ارزش پاسخگویی ندارد و وی باید به زودی به دادگاه برود و جواب دروغ‌هایی که مطرح کرده را بدهد، چراکه مصداق بارز نشر اکاذیب برای تشویش اذهان عمومی است.

 

سردار نقدی ادامه داد: ضمن اینکه ممکن است برای عموم مردم دسترسی به اطلاعات در خصوص دروغی که به بنده نسبت داده‌اند ممکن نباشد، اما همه می‌توانند بخش دیگری از صحبت‌های او که گفته «۶۰ درصد ثروت ملی کشور در اختیار چهار نهاد است» را اندازه گیری کنند و میزان دروغگویی این فرد را بسنجند.

 

وی در پایان تاکید کرد: انشالله به زودی به دادگاه خواهد رفت و باید پاسخگوی اتهامات کذبی که وارد کرده و در نهایت منتظر مجازات آن باشد.

 

بهزاد نبوی در آن مصاحبه در ادعای مضحکی دیگر گفته بود که بخش هایی از نظام جمهوری اسلامی که به واسطه انتخابات مردم تعیین می شود دارای سهم کمی در اداره کشور هستند و اعلام کرده بود که چهار نهاد در ایران هستند که 60 درصد ثروت ملی در این کشور را به اختیار خود درآورده اند. این چهار نهاد ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم الانبیاء، آستان قدس رضوی و بنیاد مستضعفان هستند که به گفته او هیچیک ارتباطی با دولت و مجلس ندارند.

ارسال نظر